Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

B.BYSTRICA-KRÁLIKY- SUPER VÝHĽADY ,STAVEBNÝ POZEMOK -VIDEO

Ulica: Králiky
Obec: Králiky
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
Iné:
1 €
DOHODOU

Popis nehnuteľnosti

EKOREAL -Ponúka Exkluzívne na predaj Najkrajší a Najväčší pozemok v obci Králiky 6km od BB. Obec Králiky je veľmi spätá s prírodou, kde je zdravá klíma a kde sa ponúka na predaj pekný, slnečný a dobre orientovaný pozemok na svetové strany. Pozemok je rovinatý s časti mierne svahovitý. Pozemok je pripravený na predaj s projektovou dokumentáciou pre výstavbu Centrálnej Chaty a priľahlých menších Chát ako rekreačný areál, ale všetko je to na uvážení nového majiteľa. Pri kúpe jedným majiteľom je možný predaj pre ďalších záujemcov o výstavbu RD alebo chát čo je značná finančná pridaná hodnota pre nového majiteľa. Neváhajte kontaktovať RK pre podrobnejšie informácie .
Vymeňte svoj byt, ktorý Vám predáme za čo najlepšiu cenu, aby ste čo najlepšie, najekologickejšie a najekonomickejšie postavili Váš nový dom. Bývajte zdravšie a hlavne v peknom novom Rodinnom dome alebo Chate a užívajte kľud v peknom horskom prostredí v super lokalite na najkrajšom pozemku v Obci Králiky.

0918030070   lubor.klacan@ekoreal.sk

Obec Králiky bola založená buď pastiermi – valachmi, alebo drevorubačmi – uhliarmi a jej počiatky možno položiť už do 16. storočia. Bola pomenovaná podľa osoby menom Králik, ktorý bol považovaný za vedúceho pracovnej skupiny drevorubačov. Obec sa nachádza na východnej strane Kremnických vrchov vo výške 800 m n. m. v prekrásnom prostredí hustých lesov, horských lúk, krištáľovo čistých bystrín a vzduchu presýteného vôňou živice a vtáčieho spevu. Z tohto dôvodu je ideálnym miestom na pobyt tých, ktorí čakajú pokojné prostredie s možnosťou odpútať sa od starostí dnešného uponáhľaného sveta.

KONTAKT na makléra:
Ľubor Klačan
0918030070
lubor.klacan@ekoreal.sk
EKOREAL Banská Bystrica

Cena: dohodou /m2,-€ / Financovanie zabezpečené našimi profesionálmi, podľa požiadaviek a možností klienta

Možnosť následného predaja pre záujemcov výstavby RD alebo Chát - pre viac informácií kontaktujte RK, radi Vám so všetkým pomôžeme a zabezpečíme

Servis realitnej kancelárie zahŕňa:
1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.
2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov.
3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.
4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
13561 m2
Plocha pozemku:
13561 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme